***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! ЕС се закани да забрани „Туитър“. Ген. Мутафчийски: COVID битката не е в миналото


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 1 декември   

 

Европейската комисия заплаши да забрани приложението Туитър, в случай че новият му притежател Илон Мъск не съблюдава строгите правила за модериране на наличието. По-късно финансовият министър на Съединени американски щати Джанет Йелън съобщи, че Вашингтон преразглежда покупката на обществената мрежа.

Източници настояват, че Брюксел е отправил предизвестие към Мъск. Комисарят на Европейски Съюз Тиери Бретон е провел видеоразговор с новия притежател на обществената мрежа. 

***

Той показа, че се е възмутил на думите на военния министър Димитър Стоянов, който е сравнил бойните санитари с баняджии.

На въпрос по отношение на изводите от Ковид пандемията, той съобщи, че тази борба не е в предишното: „ Аз бих се спрял повече на изводите – дали си направихме заключения? Ще кажа какви са нашите заключения: изобщо не е в предишното това, че големи загуби в армиите може да се претърпят от инфекциозни болести. Така е било с испанския грип, по този начин е било с коремен тиф и холера. Мислехме, че това е в предишното – не, не е. ”

***

????

Лукойл е в България от 1999 година …

***

„ Аз бях представител на Демократична България. Имаше регистрирани специалисти от още две партии. На срещата за кода те не пристигнаха. Не желая да злоупотребявам, че това е някакъв ход, с който те да не отидат и след това да кажат, че не са го видели. Залагам най-вероятно на някаква битова причина “, сподели той.

***

***

30 години епидемията е световен здравен, обществен и стопански проблем и една от аргументите за висока смъртност. Организации по света нормално означават този ден с разнообразни мероприятия отдадени на заболяването, както и контрола и предварителната защита ѝ.

***

***

Американският министър на защитата Лойд Остин съобщи на турския си сътрудник Хулуси Акар, че " изрично се опълчва " на нова турска военна интервенция в Сирия и изрази угриженост от изострянето на обстановката в страната, заяви пресцентърът на Пентагона, представен от Ройтерс.

***

Лидерът на екстремистката формация " Ислямска страна " (ИД) Абу ал Хасан ал Хашеми ал Курейши е бил погубен при интервенция на бунтовническата Свободната сирийска войска, извършена в средата на октомври в сирийската провинция Дараа, съобщи представител на американската войска, представен от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция. В интервенцията не са взели участие никакви американски военни, означи той.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР